Engel Hoortoestellen ook in Emiclaer

19 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

Onafhankelijk, deskundig en servicegericht zijn drie kernwaarden van Engel Hoortoestellen. Die onafhankelijkheid zorgt ervoor dat de onderneming alle merken hoortoestellen aanhun klanten kan aanbieden. Van de Moesdijk:,,’Dat is echt een heel groot voordeel, er zijn tientallen merken en evenzoveel modellen. Wij zijn dus niet gebonden aan een of twee merken, maar kunnen onze klanten in de volle breedte adviseren en daardoor daadwerkelijk maatwerk bieden. Overigens maakt het voor de vergoeding van zorgverzekeraar niets uit, voor welk merk hoortoestel je kiest.”

KATTENBROEK - Winkelcentrum Emiclaer heeft een eigen Engel Hoortoestellen zaak. Audicien en logopediste Martine van Moesdijkis de locatiemanager van deze derde vestiging van het familiebedrijf, maar ook oprichter Jaap Engel is nauw betrokken bij de nieuwe winkel. Van de Moesdijk neemt drie dagen de honneurs waar en Engel twee.

Het hoortoestel heeft in het afgelopen decennium een ware evolutie doorgemaakt en niemand hoeft meer uit esthetische overwegingen af te zien van een goed gehoor. ,,Het is allang niet meer die grote huidkleurige banaan achter het oor van je opa, maar het zijn vaak erg kleine hoortoestellen waar niemand in de omgeving erg in heef,” vertelt Van de Moesdijk. ,,Als audicien ben ik erg blij met deze ontwikkelingen. Daardoor is een taboe wat er in het verleden toch wel heerste over het niet goed kunnen horen en het dragen van een hoortoestel nagenoeg verdwenen. Er wordt veel sneller dan vroeger een hoortoestel en narigheid voorkomen.Hoewel slechthorendheid geen lichamelijk risico met zich meebrengt, heeft het wel impact op iemands sociale leven.Slechthorendheid belemmert je behoorlijk in je contacten met andere mensen en het gevaar van een sociaal isolement ligt dan op de loer.”

De klanten van Engel kunnen altijd rekenen op een professioneel advies en een vanzelfsprekende service. Van de Moesdijk:,,Bij ons is altijd een gediplomeerd audicien aanwezig. Deze zoekt in nauw overleg met de cliënt, zowel in prijsklasse als in uitvoering een hoortoestel uit. Iedereen krijgt bij ons een hoortoestel op proef. Betaling volgt wanneer het hoortoestel naar tevredenheid werkt. We kunnen hier verschillende situaties simuleren, maar het is belangrijk dat een cliënt het hoortoestel in de voor hem of haar belangrijke luistersituaties uitprobeert. Zo’n proeftijd duurt meestal twee tot drie maanden, maar soms ook langer.”

Engel Hoortoestellen

3823 GX Amersfoort

033-4551010

www.engelhoortoestellen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie