Rookworst Keurslager Dennis Timmer goud waard

30 september 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Tijdens de landelijke rookworstkeuring is de rookworst van Keurslager Dennis Timmer met goud bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van Keurslager Dennis Timmer tot de beste van Nederland behoort.

De keurmeesters testten de rookworst onder andere op smaak, geur, samenstelling en uiterlijk. ,,Een rookworst moet goed gevuld zijn. De darm moet knapperig zijn en mooi goud/geel van kleur. Verder is het belangrijk dat de typische rooksmaak en geur in voldoende mate aanwezig is. Dat maakt een rookworst tot een echte ambachtelijke Keurslager-rookworst'', aldus Keurslager Dennis Timmer. ,,Onze rookworst voldoet aan al deze eisen, dus hebben we van de vakjury het goudkeur-certificaat ontvangen.'' Die hangt nu op een mooie plaats in de winkel. Terecht, want met zo'n goed resultaat mag je als vakman natuurlijk best pronken.

De rookworstkeuring valt samen met de opening van het rookworstseizoen die door de Keurslagers in week 40 wordt afgetrapt. Die week kunnen klanten de rookworst in de winkel komen proeven en direct profiteren van een scherpe aanbieding; van 3 t/m 8 oktober is de 2e rookworst bij Keurslager Dennis Timmer gratis. Op die manier kan iedereen zelf proeven waarom de ambachtelijke rookworst van de vakman zo ontzettend lekker is en met recht met goud is bekroond.

Keurslager Dennis Timmer, Pieter Stastokerf 3, 3813PP Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie