Quick blijft koploper

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

DE BILT - Na de zesde competitieronde is derdeklasser Quick nog steeds ongeslagen. De koploper liet zich zondag niet door FC De Bilt verrassen. Na 90 minuten eindigde de wedstrijd zoals het duel ook was begonnen: 0-0.

In de eerste helft ging de strijd gelijk op. De defensies van beide clubs hielden goed stand. Quick was in het eerste bedrijf het dichtst bij een doelpunt. In de 35e minuut had een kopbal van Majid Didouh een beter lot verdiend. De paal voorkwam een voorsprong voor de bezoekers. Vijf minuten voor rust had de lijstaanvoerder opnieuw pech. Na een forse overtreding moest Rob Arendshorst met een blessure het veld verlaten.

De tweede helft was duidelijk voor FC De Bilt. De ploeg had meer balbezit en kreeg ook de beste kansen. Jordi Vreekamp en Burak Nalbantoglu stonden op de goede plek om een doelpunt van de thuisclub te voorkomen. Quick kreeg geen kansen meer waardoor het duel geen winnaar kreeg.