Eerste zege Cobu Boys

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

ABCOUDE - De eerste driepunter voor Cobu Boys in het nog prille seizoen is een feit. De Amersfoorters zagen zaterdag in Abcoude kans de club van die naam met 1-2 de baas te blijven.

Na het minder goede nieuws (drie punten in mindering plus een boete) voor Cobu Boys, als gevolg van het duel tegen FC Almere eerder dit seizoen, was de overwinning een flinke opsteker voor trainer Imam Evre en zijn pupillen. In de eerste helft speelde Cobu Boys goed. Het was wachten op de openingstreffer maar die kwam er aan de andere kant: 1-0.

In de tweede helft wisten de bezoekers het verschil te maken, na twee wissels. Al snel werkte Cobu Boys de achterstand weg, dankzij een rake kopbal van Andrew Dillissen: 1-1. Vijf minuten later viel de winnende treffer al. Remy Dion Huffenreuter, normaal acterend in het tweede elftal van Cobu Boys, zorgde ook met een kopbal voor grote vreugde in de Amersfoortse gelederen: 1-2.