KVVA 2 - Zeist 6

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Herman Struijk 1-0, Henk Baum 2-6

AMERSFOORT - Het nog ongeslagen Zeist was zondag een maatje te groot voor KVVA. Maar de uitslag (2-6) die uiteindelijk op het scorebord aan de Dollardstraat verscheen, was geflatteerd. De Amersfoorters speelden beter dan de uitslag doet vermoeden.

John Tuithof, trainer van KVVA, was natuurlijk met het resultaat ontevreden. De oefenmeester had echter genoeg positieve punten gezien, zoals het prima optreden van Melvin Cox als centrale middenvelder.

KVVA kwam sterk uit de startblokken. Al na een minuut of twee kon de trouwe aanhang van KVVA juichen voor een doelpunt van Herman Struijk. De thuisploeg kon de 1-0 voorsprong echter niet vasthouden. In het slotkwartier van de eerste helft boog Zeist de 1-0 achterstand om in een 1-3 voorsprong.

KVVA gaf de moed echter niet op. Drie opgelegde kansen in de beginfase van de tweede helft waren echter niet aan de Amersfoorters besteed. Daarna scoorde Zeist voor de vierde keer en dat betekende de genadeklap voor KVVA. Drie treffers volgden nog, twee voor Zeist en één voor KVVA: 2-6.