Menno Rodenburg 1-0, Stijn Mossink 2-1

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

De voetballers van Hooglanderveen hebben hun trouwe aanhang zondag lang in spanning gehouden. Pas in de slotfase produceerde Stijn Mossink de winnende treffer in het duel tegen BVV’31: 2-1.

De winst op BVV, een fysiek sterke ploeg, was niet onverdiend. De Hooglanderveners acteerden beter dan de bezoekers die vooral met hoge ballen voor gevaar zorgden. Na een minuut of twintig opende de thuisclub de score. Menno Rodenburg haalde verwoestend uit en via de onderkant van de lat verdween de bal in de kruising van het BVV doel: 1-0.

Op slag van rust hadden de gasten een antwoord. Hooglanderveen doelman Rob van de Grootevheen zag geen kans de bal die door een tegenstander zuiver was ingeschoten, uit zijn doel te houden: 1-1.

In de tweede helft kwam Hooglanderveen nog beter uit de startblokken. Via Thom Wolthuis kreeg de thuisploeg twee doelrijpe kansen maar die werden niet benut. Het beslissende doelpunt kwam er echter wel. Mossink werd met een eenvoudige intikker de matchwinner en bezorgde zijn ploeg daarmee de eerste drie competitiepunten: 2-1.