Rob Arendhorst 0-1, Jordi Vreekamp 0-2, Burak Nalbantoglu 0-3

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

Derdeklasser Quick is na twee wedstrijden nog ongeslagen. Door een knappe overwinning (0-3) op ‘s Graveland voeren de Amersfoorters de ranglijst in 3D aan, samen met OSM en Waterwijk.

Vanaf de twintigste minuut moesten tien Amersfoorters het opnemen tegen elf spelers van de thuisclub. De tien slaagden met vlag en wimpel want een 0-1 voorsprong werd zelfs uitgebouwd naar een 0-3 overwinning.

De thuisclub kwam al binnen het kwartier met 1-0 achter toen Rob Arendhorst scoorde. Niet lang daarna kon Khalid Alarasi zich niet beheersen en kreeg hij een terechte rode kaart voorgeschoteld van scheidsrechter Mand. Met een man minder moest Quick het balbezit aan de thuisclub laten. Het geblesseerd uitvallen van Majid Didouh was een tweede tegenvaller voor Quick.

In de tweede helft zagen de toeschowers hetzelfde spelbeeld. ‘s Graveland had optisch misschien een veldoverwicht, maar de ploeg werd nauwelijks gevaarlijk. Halverwege het tweede bedrijf werd een goede voorzet door Jordi Vreekamp ingetikt: 0-2. Daarna maakte Burak Nalbantoglu aan alle onzekerheid een einde: 0-3.