Emile Brouwer 1-0 en 2-0, Terence Vliet 3-0 en 4-0

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

VOP heeft zich knap hersteld van de 3-0 nederlaag die de ploeg in de eerste competitieronde tegen Jonathan moest incasseren. Musketiers, ook met een nederlaag (2-3 tegen DHSC) aan het nieuwe seizoen in de derde klasse D begonnen, was zaterdag het slachtoffer van de Vathorst-bewoners. Met ruim verschil (4-0) bleef VOP de bezoekers uit Elst de baas.

Na tien minuten was het eerste doelpunt al een feit. Emile Brouwer rondde een vlotte aanval goed af: 1-0. Dezelfde speler nam ook de tweede treffer van VOP voor zijn rekening, opnieuw na een prima aanval van de thuisclub: 2-0. Dennis Spoel speelde daarna een belangrijke rol. Met enkele fraaie reddingen voorkwam de doelman van VOP een doelpunt van de bezoekers.

In de tweede helft gaf de defensie van VOP bijna niets meer weg. Alleen een kopbal van een Musketiers speler zorgde nog voor gevaar. Terence Vliet was daarna de gevierde man. Met twee doelpunten bepaalde de aanvaller de eindstand op 4-0.