Irena Sabic

14 september 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Het aanmeten van een kunstgebit is een specialisme”, stelt Irena Sabic. ,,Een specialisme dat het best tot haar recht komt in de tandprothetische praktijk. Korte lijnen en snel kunnen schakelen is het grote voordeel van het onder een dak werken van de tandprotheticus en de tandtechnicus. Kleine aanpassingen kunnen direct gemaakt worden en dat is natuurlijk enorm prettig. Daarom is het zo jammer dat iemand lang rondloopt met pijn door een slecht zittend gebit, de oplossing hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of lang te duren. Verder kunnen we direct beoordelen of iemand in aanmerking komt voor een kunstgebit op implantaten en wij verzorgen bovendien alle papieren rompslomp voor de zorgverzekeraar.”

AMERSFOORT - Lekker in een appel bijten en ongegeneerd lachen, voor veel Nederlanders is het niet weggelegd. Immers voor beide heb je een goed stel tanden nodig of dat nu het eigen gebit is of een goed zittend kunstgebit al dan niet op implantaten. En juist daaraan schort het bij veel mensen aan. Ze blijven te lang doorlopen met pijnklachten door een slecht zittende prothese. Tandprotheticus Irena Sabic en haar team stellen er een eer in om iedere patiënt weer pijnloos in een stuk fruit te zien bijten.

Tandprothetische Praktijk Sabic organiseert een open dag op zaterdag 24 september van 10.00 uur tot 15.00 uur. ,,Je kunt in principe zonder tussenkomst van een tandarts bij ons terecht, maar omdat veel mensen nu eenmaal niet zomaar even binnenstappen bij een tandprotheticus, hebben we besloten onze deuren op die zaterdag open te gooien om zo iedereen een kans te geven vrijblijvend kennis te laten maken met onze praktijk en te laten zien wat we voor hen kunnen betekenen.”

Advies en informatie vormen de hoofdbestanddelen van de open dag. ,,Stel alle vragen die je bij de tandarts niet durft of kunt stellen”, moedigt Irena Sabic de bezoekers vast aan. ,,Er is bovendien tijd voor persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over implantaten. Protheses op implantaten worden steeds vaker toegepast. Een kunstgebit op implantaten geeft hetzelfde gevoel als eigen tanden en dat is natuurlijk heel erg uniek. Toch zijn patiënten er vaak nog een beetje huiverig voor omdat ze er te weinig van af weten, terwijl ze niets te vrezen hebben. Iemand die twee implantaten nodig is heeft, staat binnen een kwartier, na een vrijwel pijnloze ingreep, weer buiten. We nemen op de open dag ruim de tijd om alle facetten van implantaten uit te leggen en hopen dat we voor onze bezoekers alle vooroordelen over implantaat gedragen prothese weg kunnen nemen.”

Tandprothetische Praktijk IrenaSabic

Chromiumweg 101

3812 NL Amersfoort

033-46 34 576

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie