vult gat markt

10 augustus 2011 om 00:00 Ondernemend

De Hollandse Goudinkoper is naar Kerkes zeggen uniek in haar soort. ,,Mijn familie houdt zich al generatieslang bezig met de in en verkoop van edelmetalen”, vertelt hij. ,,Zelf heb ik al jarenlang ervaring met het vak en van die expertise profiteren mijn klanten weer van. Ik kan voor hen direct bepalen hoeveel het edelmetaal waard is. Ik hoef niets op te sturen naar elders, alles gebeurt hier in huis. Dat scheelt natuurlijk ook in de prijs die we de klanten kunnen bieden, minder tussenstappen betekent een hogere prijs. Redenen genoeg dus om met je edelmetalen, juwelen of kostbare horloges bij ons binnen te stappen.”

AMERSFOORT - Edelmetalen zoals goud, zilver en platina, maar ook diamanten zijn een goede belegging. De prijs de van bijvoorbeeld goud heeft de laatste jaar een enorme sprong gemaakt. Karam Kerkes van De Hollandse Goudinkoper adviseert klanten over hoe zij het meeste rendement uit hun waardevolle bezittingen kunnen halen.

De onderneming heeft drie pijlers, de inkoop van edelmetalen, goud, zilver en platina maar ook juwelen zoals diamanten en horloges van internationaal bekende merken bijvoorbeeld Breitling, Omega en Rolex en de verkoop van dezelfde items. Derde pijler is het verpanden van kostbaarheden. ‘Wanneer je snel contanten nodig bent, maar je om welke reden dan ook geen afstand wilt of kunt doen van bijvoorbeeld die mooie gouden ketting van oma dan helpen wij door de ketting voor een korte termijn als pand in te nemen.”

Kerkes: ,,Vaak weten mensen niet eens hoeveel ze bezitten. Ze zien alleen een paar ongebruikte sieraden, verkleurd zilveren bestek of die oude zilveren rijksdaalders in de la, maar ze beseffen niet dat die geld waard zijn. En met de huidige marktprijzen zelfs behoorlijk veel geld. Wanneer je toch geen belang meer in de stukken stelt, is het nu de tijd om ze te verkopen. De waarde van edelmetalen kent pieken en dalen, over een jaar kan de waarde alweer gezakt zijn. Wie nu handelt, is spekkoper. Of je nu binnenkomt met een enkele armband of met een tas vol, iedereen is welkom.”

Iedereen die daar prijs op stelt, kan in 100 procent privacy zakendoen. ,,We hebben daarvoor speciaal een kantoor ingericht. Bovendien komen we bij wie dat wil thuis, daar zijn in bepaalde gevallen wel kosten aan verbonden. Wie meer wil weten over het hoe en wat nodig ik van harte uit om langs te komen of te bellen.”

De Hollandse Goudinkoper

Arnhemseweg 5A

3811 NN Amersfoort

info@dehollandsegoudinkoper.nl

www.dehollandsegoudinkoper.nl

033-2587364

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie