Slank zonder moeite

8 juni 2011 om 00:00 Ondernemend

De simulator is computergestuurd en wordt iedere keer precies op maat ingesteld. De Engelse bijnaam van de Bailine simulator is ‘the magical fatmelting machine’.

AMERSFOORT - Een strak en slank figuur is de droomwens van veel vrouwen. In haar figuurstudio Bailine helpt Marijke Eijgenraam deze wens in vervulling gaan. Ze werkt met de zogenoemde Cosmetic Training Simulator; een apparaat dat spieren op precies de juiste plaatsen met repeterende pulsjes elektronisch stimuleert. De spieren worden getraind zonder er moeite voor te doen. De van oorsprong Noorse vinding is veertig jaar geleden bedacht, steeds geperfectioneerd en breekt ook door in Nederland.

Marijke Eijgenraam: ,,Net als bijna iedere vrouw heb ik zelf diverse afslankmethodes geprobeerd, met wisselend resultaat.Toen ik kennismaakte met Bailine voelde ik het meteen: hier gebeurt wat!Het stimuleren van spieren is een behoorlijk intensief proces dat met geen enkele andere methode te vergelijken is. Doordat bij training op deze wijze geen verzuring van spieren optreedt, had ik de volgende dag geen spierpijn. Ik was en ben zo enthousiast over Bailine, dat ik vorige maand een eigen Bailinestudio heb geopend.”

,,Nieuwe cliënten krijgen allereerst een intakegesprek, daarna volgt de gratis proefbehandeling.Tijdens de intake worden de cliënten gemeten en gewogen, maar bespreken we ook met welk doel de persoon komt en wat zij van Bailine verwacht. Samen bepalen we de figuurwens en de haalbaarheid daarvan. Aan de hand van de uitkomsten van de intake en de metingen, maak ik een figuuranalyse en stel ik een persoonlijk behandelplan op.”

Mentale coaching en een bewust voedingspatroon zijn onderdeel van Bailine. ,,Bailine is geen wondermiddel, dat bestaat niet. Als je alleen traint met de simulator maar je doet verder niets aan je voeding dan is het resultaat uiteraard minder”, aldus Eijgenraam. ,,Bij de start van het programma krijg je het boek met daarin de voedingsadviezen die speciaal ontwikkeld zijn voor Bailine.”

Bailine is alleen voor vrouwen. ,,De methode is ontwikkeld voor het vrouwenlichaam”, vertelt Eijgenraam. ,,Mannen worden uit de studio geweerd, omdat wij de privacy van de vrouwen willen garanderen. Bailine is ervoor alle vrouwen, of je nu een paar kilo wilt afvallen of een behoorlijk overgewicht hebt, dat maakt niet uit. Al na een vijftal behandelingen zijn de eerste centimeters verdwenen. Ervaar zelf de werking van de methode en neem contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.”

Bailine Amersfoort

Regenboog 79

3824 ED Amersfoort

033-8876699

amersfoort@bailine.nl

www.bailine.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie