Vero Luxe voor de ultieme tas

25 mei 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Ik zorg ervoor dat ze niet voor niets komen, want de collectie wisselt constant. Niet alleen heeft Vero Luxe bij ieder seizoen een nieuw thema doorgevoerd in winkel en vele etalages, bovendien komen er wekelijks nieuwe producten bij. Niemand hoeft zich hier te vervelen, je ziet telkens nieuwe dingen.Ons adagium is als er een tas uitgaat, komt er een totaal andere voor in de plaats.”

AMERSFOORT - Bijna vijf jaar geleden startte onderneemster Jitka Louwen haar lederwaren en reisartikelen speciaalzaak Vero Luxe aan de Leusderweg en ze gaat nog steeds als een trein. Steeds meer tassenverzamelaars, maar ook de consumenten die gewoon een mooie tas of een praktische reisaccessoire nodig hebben, weten Vero Luxe te vinden. ,,Vero Luxe is voor veel van mijn klanten een echt tassenwalhalla, waar ze gerust eens per week binnenlopen om alleen al de sfeer te proeven”, vertelt Louwen.

Met de zomer en de vakantieweken in aantocht heeft Vero Luxe natuurlijk extra aandacht voor de reiziger. Louwen: ,,De focus ligt bij ons op Samsonite, dat is van oudsher een echt reismerk. Samsonite kenmerkt zich door een constante innovatie, het merk biedt de reiziger niet alleen het comfort van een kwalitatief uitstekend product, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat die kwaliteit zo licht en wendbaar mogelijk verpakt is. Voor alles geldt wel, dat je als consument gebaat bent bij een een goed advies en daar staan de mensen van Vero Luxe om bekend, we zijn soms een halve reisadviseur. Dat moet ook want er is geen reis zo gek of er past een koffer of tas bij, maar dat moet dan wel de juiste zijn.” Vero Luxe geeft nu tijdelijk 10% korting op de hele Samsonite reiscollectie.

Hip, bij de tijd, smaakvol, spannend, boeiend maar bovenal voor elk wat wils dat wil Louwen met de Vero Luxe collectie bereiken. ,,Met tweeduizend artikelen van vijfentwintig merken is er voor iedereen wat bij”, aldus Louwen. ,,Voor iedereen is er een tas, een tas voor een speciale gelegenheid, een dagelijkse tas, een hippe tas voor erbij en natuurlijk in iedere prijsklasse. Er zijn bijvoorbeeld al leuke suède tassen voor negenendertig euro verkrijgbaar.

Als we het over hip hebben dan hebben we het bijvoorbeeld over het merk SticksAndStones. Ook helemaal hip en in aansluiting op het huidige modebeeld zijn de romantische bloemenprints van Friis en Company.”

De zakenvrouw én de zakenman zijn prima op hun plek bij Louwen. ,,Dames zoeken vooral een mooie leren tas die ze door kunnen dragen, een tas die niet misstaat op kantoor, maar ook privé te gebruiken is. De heren lopen ook graag met iets bijzonders, bijvoorbeeld een tas waarin leer en stof gecombineerd worden.”

u Vero Luxe, Leusderweg 208,

Amersfoort, 033 4657422, www.veroluxe.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie