veel fietsplezier

11 mei 2011 om 00:00 Ondernemend

In het team van Bike Totaal Hoogland zitten enkel fietsperfectionisten, mensen met hart voor de fiets en de fietser die er alles aan doen om de fietser zoveel mogelijk fietsplezier te geven. ,,Onze adviezen zijn ijzersterk”, vertelt Peter Groenestein, samen met zakenpartner Arie van der Hoek een van de drijvende krachten achter de onderneming. ,,Veel fietsplezier wordt vergald door een verkeerde afstelling van de fiets, dat kan een te groot of te klein frame zijn, maar evengoed een verkeerd zadel of een foute stand van het stuur. In dit geval geldt, meten is weten. Wij hebben ons daarom ook toegelegd op het meten van de fietser en hebben daar speciale apparatuur voor staan. Dat meten doen we niet alleen bij de sportieve fietsers, die verlaat sowieso de winkel niet zonder dat we hem of haar de maat genomen hebben, maar zeker ook de recreatieve fietser heeft baat bij meten. Eenmaal opgemeten kunnen we de perfecte maat fiets adviseren en ook de optimale stand van zadel en stuur. Comfortabel en pijnloos fietsen is het resultaat, zere knieën en ook zadelpijn behoren definitief tot het verleden.”

HOOGLAND - Stadsfiets, mountainbike, racefiets, elektrische fiets, kinderfiets of je nu een sportieve tourfietser bent, een boodschappenfietser of een af en toe op de fietsstapper of een professionele wielrenner die het uiterste van zichzelf en de fiets vergt. Iedere fietser vindt een fiets en een gedegen advies bij Bike Totaal Hoogland. Maar er is meer: Bike Totaal heeft een veelzijdig assortiment van accessoires, van fietskleding tot fietstassen van kinderzitje tot wielrenhelm. Met recht een droom voor de fietsers.

Bike Totaal is geen franchise organisatie maar een club zelfstandige ondernemers die helemaal hun eigen zin doen wanneer het gaat om de bedrijfsvoering. ,,Wij zijn helemaal eigen baas en iedere Bike Totaalwinkel is uniek. Hier in Hoogland gaan we voor de kwaliteit, niet voor de prijs, we horen niet tot het ondersegment maar zijn zeker niet de duurste. Service en kwaliteit dat zijn onze speerpunten, wanneer je bij ons een nieuwe fiets aanschaft dan staan wij honderd procent achter het product. Verder hebben we ons verdiept in de fiscale aantrekkelijke fiets-van-de-baas regeling en kunnen we onze klanten op dat vlak een goed advies geven.”

Retro en elektrisch fietsen zijn de fietstrends van dit moment. Groenestein. ,,Ik zie de elektrische fietser steeds jonger worden. Feit is dat elektrisch fietsen steeds meer ingeburgerd raakt en ook de elektrische techniek innoveert iedere jaar verder. De actieradius neemt toe en qua uiterlijk onderscheidt de elektrische fiets zich bijna niet van een andere stadsfiets.”

Bike Totaal Hoogland

Hamseweg 15

Hoogland

033 4802030

www.twc-hoogland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie