Jeroen van ‘t End 1-0, Tomas van Dijk 2-0

20 april 2011 om 00:00 Voetbal

De tweede confrontatie tussen CJVV en Scherpenzeel heeft zaterdag dezelfde winnaar en uitslag opgeleverd als eerder dit seizoen in Scherpenzeel het geval was. CJVV bleef de formatie van trainer Jakob Melessen ook dit keer met 2-0 de baas.

Door de winst heroverden de Amersfoorters de koppositie in de derde klasse D. Zij profiteerden van de nederlaag die Woudenberg dezelfde dag opliep in het duel tegen Valleivogels, de derde titelkandidaat.

Scherpenzeel maakte het CJVV niet al te lastig. Vanaf de start was al snel duidelijk dat de middenmoter kwaliteit tekort kwam om CJVV goed partij te kunnen bieden. Natuurlijk misten de Scherpenzelers hun geblesseerde topscorer Robert Vlaanderen. Dat kon echter geen excuus zijn voor de nederlaag want ook CJVV trainer Jos Krikke kon niet alle spelers uit zijn selectie opstellen. Op een psychologisch goed moment opende CJVV de score. Op slag van rust verraste Jeroen van ‘t End uit een vrije trap doelman Sjoerd van Elst: 1-0.

Na rust boden de gasten CJVV wat beter partij en kreeg doelman Arjen Nawijn meer werk te verzetten. Halverwege de tweede helft scoorde Tomas van Dijk de bevrijdende tweede treffer: 2-0.