Peter Hazeleger 0-1, 0-2 en 0-3, Simon Wetzel 0-4 en 1-5, Jeffrey Kaspers 1-6

13 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De Posthoorn heeft na de twintigste speelronde plotseling de beste kansen van alle ploegen in de vierde klasse E om kampioen te worden. Twee overwinningen in de resterende twee competitieronden zijn voor de Amersfoorters voldoende om directe promotie naar de derde klasse te kunnen afdwingen.

Een en ander is het gevolg van de verrassende nederlaag die naaste concurrent Vliegdorp zaterdag tegen Zwaluwen Utrecht leed. De Posthoorn maakte geen misstap tegen EDO (2-6 winst) en nam daardoor de koppositie van de Soesterbergers over. Het verschil tussen beide titelkandidaten is slechts een punt.

De Posthoorn hoefde in Utrecht niet goed te spelen om EDO de baas te blijven. De individuele kwaliteiten van een aantal spelers gaf de doorslag. Peter Hazeleger behoorde tot de uitblinkers in de voorste linie van De Posthoorn. Met drie doelpunten (0-1, 0-2 en 0-3) was hij de productiefste aanvaller, op de voet gevolgd door de vaak onnavolgbare Simon Wetzel, zeker op het niveau van de vierde klasse.

Wetzel was goed voor twee treffers (0-4 en 1-5). Voor nummer zes zorgde Jeffrey Kaspers die het mooiste doelpunt van de wedstrijd op zijn naam schreef: 1-6.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie