Thai Massagesalon Wasanadee

30 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

In Nederland is dat iets minder vanzelfsprekend, maar daar wil Wasanadee verandering in brengen. ,,Ik kom nog regelmatig in mijn vaderland en iedere keer dacht ik bij het zien van een van de vele massagesalons, dat zou een Nederlander ook eens moeten ervaren”, vertelt ze. ,,Twee jaar geleden ging de knop om en ben ik, in Thailand, massagecursussen gaan volgen. Gelukkig vonden we vrij snel een geschikt pand en ja, toen is het grote klusavontuur begonnen.”

AMERSFOORT - Heerlijk genieten van een van de zeven verschillende soorten massages dat kan sinds kort bij Thai Massagesalon Wasanadee. Wasanadee Kieft en haar masseuses staan zes dagen per week klaar om de vermoeidheid en de stress van alledag te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. In Thailand is het de normaalste zaak van de wereld om jezelf na een dag hard werken een massage te gunnen.

Eigenlijk valt de stress al voor een groot deel van de bezoeker af zodra hij of zij de thuishaven van massagesalon aan de Arnhemseweg betreedt. Het lijkt wel of je, zonder jet lag, zo het verre oosten instapt. ,,Alles wat je hier ziet, komt uit mijn vaderland. Al het meubilair, de kasten, stoelen, massagebedden heb ik hier naar toe laten komen. Zo is het ons gelukt om een echte Thaise sfeer te creëren, een sfeer die helemaal past bij onze massages.”

In de massagesalon kunnen de klanten kiezen uit zeven verschillende massages, die allemaal bedoeld zijn om de stress te verminderen en het lichaam in balans te brengen. ,,Neem de paraffine-spa massage speciaal voor voeten en handen. Deze behandeling zorgt er voor dat afvalstoffen verdwijnen en verzorgt bovendien de huid. Daarnaast vermindert zij ook nog eens zwellingen en ontstekingen in gewrichten. Sowieso hebben mensen met gewrichtsklachten of reumatische aandoeningen veel baat bij een massage. Genezen doet de kwaal niet, maar verlichten vaak wel”, aldus Wasanadee. ,,Verder hebben we kruidenstempel massages, met speciale Thaise kruiden. Deze massage verbetert de bloedsomloop en versoepelt de spieren. Alle massages staan uitgelegd op onze site.”

Wasanadee: ,,Alle massages zijn afgeleid van de traditionele Thaise massage en, anders dan veel salons ons doen geloven, komt daar geen greintje erotiek bij kijken. Het is een pure vorm van masseren die jammer genoeg door veel malafide salons in een verkeerd daglicht is gesteld, ik hoop dat ik met mijn salon iets van de goede naam van dit Thaise erfgoed kan herstellen.”

Thai Massagesalon Wasanadee

Arnhemseweg 43

3817 CA Amersfoort

033 448 07 01

www.thaismassagewasanadee.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie