Echt Hema in winkelcentrum Vathorst

30 maart 2011 om 00:00 Ondernemend

De Hema Vathorst is een zogenaamde A-Hema. Dat betekent dat de winkel weliswaar het complete Hema-assortiment voert, zonder Horeca en vers, maar de Hema-rookworst ontbreekt natuurlijk niet, zonder die worst is het gewoon geen echte Hema aldus Janet Everts.

AMERSFOORT - Met de komst van een Hema telt het winkelcentrum Vathorst pas echt mee. De Vathorsters zijn enorme blij met hun eigen vestiging van wat volgens, het merendeel van de Nederlanders in het buitenland de meest onmisbare Nederlandse winkelketen is. Ook de Hema zelf is blij met dit nieuwe vlaggetje op de kaart van het winkelbedrijf.

,,Mode is een van de speerpunten van de Hema en daar doet Vathorst aan mee”, vertelt Janet Everts. ,,De collectie bestaat niet enkel uit de basisstukken, maar volgt het modebeeld op de voet en wordt ook constant vernieuwd.

De collectie wisselt om de zes tot acht weken. Aan de reacties van onze klanten te horen, slaat het goed aan, ze vinden de Hema weer hip.”

Met de volume artikelen die onlangs zijn geïntroduceerd, is De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, oftewel Hema weer helemaal terug naar haar wortels.

Everts: ,,We zijn een laagdrempelig winkel, waar iedereen terecht kan en waar voor elke portemonnee een kwalitatief goed product in het schap ligt. Niet voor niets hebben we hier alleen de kwaliteiten, good, better, best. Slecht bestaat hier niet of je nu veel of weinig te besteden hebt, je koopt altijd iets goeds.

De nieuwe volume-artikelen hebben bovendien een vaste lage prijs, bijvoorbeeld de koffiepads voor 1 euro. Een ander kenmerk van de artikelen is dat de klant er op mag rekenen dat ze altijd op voorraad zijn. Je vindt deze artikelen bovendien dwars door het hele assortiment heen, van babyverzorgingsproducten tot badlakens of dekbedovertrekken.”

De eerste tuinartikelen verschijnen in het schap, de chocoladepaaseieren liggen te wachten op de Pasen. ,,Het is lente, de winkel steekt zich weer helemaal in nieuwe frisse kleuren en daar horen ook nieuwe frisse artikelen bij. Ieder jaar opnieuw lukt het onze organisatie om originele ideeën uit te werken tot praktische producten dat is een van de redenen waarom de Nederlanders zo graag bij de Hema winkelen.”

Hema Vathorst

Cruquius 2-8

3825 MH Amersfoort

033-475 24 96

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie