Jeffrey Kaspers 1-1, Simon Wetzel 2-1 en 3-1

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De Posthoorn heeft zich zaterdag door een overwinning op concurrent HMS vast op de tweede plaats in de vierde klasse E genesteld. Door de 3-1 winst passeerden de Amersfoorters op de ranglijst het team uit Utrecht.

De start van De Posthoorn voor eigen publiek was veelbelovend. Na een minuut of acht knalde Simon Wetzel de bal op de lat. De thuisclub kon de goede beginfase echter geen passend vervolg geven. Na 23 minuten keek De Posthoorn zelfs tegen een 0-1 achterstand aan. Een kwartier had de ploeg van trainer Rob Snijders nodig om zich te herstellen. Toen scoorde Jeffrey Kaspers de gelijkmaker en kon het belangrijke duel weer alle kanten op: 1-1.

In de 42e minuut staakte de scheidsrechter de wedstrijd omdat een speler van HMS na een botsing met Wim Schievelt zich zodanig blesseerde dat een ambulance moest worden gebeld. Gelukkig viel het letsel mee en kon het duel na een half uur oponthoud worden hervat. De rust werd door dat voorval overgeslagen.

In de tweede helft was De Posthoorn duidelijk de betere ploeg. Na het missen van veel kansen kreeg Wetzel het in de slotfase op z’n heupen. Met twee doelpunten in zes minuten bezorgde de uitblinker zijn ploeg een kostbare driepunter: 3-1.