Eigen doelpunt Hees 1-0, Jeroen van ‘t End 2-0, Wilfred Rietveld 3-0

16 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De 3-0 overwinning die koploper CJVV zaterdag op hekkensluiter Hees boekte, was niet verrassend. De zege van de Amersfoorters kwam echter niet gemakkelijk tot stand en dat moet trainer Jos Krikke wel aan het denken hebben gezet.

Na de eerste 45 minuten had het scorebord voor hetzelfde geld een heel andere tussenstand vermeld dan de 2-0 die er nu op stond. De eerste grote kans in de wedstrijd was voor Hees, na een kwartier. Na die gemiste scoringsmogelijkheid hadden de bezoekers pech met een schot op de paal. Pas toen liet CJVV zich gelden. De thuisploeg kon de score openen, dankzij de medewerking van een Soester verdediger. Na een vrije trap van Wilfred Rietveld verraste de speler van Hees met een kopbal zijn eigen doelman: 1-0.

Hees miste vervolgens opnieuw een grote kans. CJVV was productiever. Jeroen van ‘t End schoot de bal vanaf een meter of zestien in de kruising van het Soester doel: 2-0.

De tweede helft was het aanzien nauwelijks waard. Hees kon geen potten breken. Dat vond CJVV niet erg. In de slotfase bepaalde Rietveld uit een vrije trap de eindstand op 3-0, waardoor de Amersfoortse ploeg lijstaanvoerder in de derde klasse blijft.