Jeffrey Kaspers 1-1

26 januari 2011 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - De belangrijke wedstrijd tussen Eemboys en De Posthoorn is zaterdag om een dramatische reden niet afgemaakt. In de pauze van het duel tussen de twee promotiekandidaten kreeg Cor Ruizendaal, trainer van Eemboys, te horen dat zijn moeder was overleden. Na overleg tussen alle betrokkenen werd al snel besloten de ontmoeting voor gezien te houden.

Op dat moment was de stand in evenwicht: 1-1. De Posthoorn was niet goed uit de startblokken gekomen. In de beginfase acteerden de Amersfoorters niet best. Pas na het openingsdoelpunt van de thuisclub in de twaalfde minuut gingen de gasten veel beter spelen. Trainer Rob Snijders was vol lof over het spel van zijn pupillen in de resterende minuten van het eerste bedrijf. De gelijkmaker, gescoord door Jeffrey Kaspers, was dan ook meer dan verdiend voor de bezoekers die ook nog pech hadden. Wesley Lans zag zijn kopbal op de paal belanden.

Drie minuten voor rust had de scheidsrechter het duel voor de eerste keer stilgelegd omdat diverse toeschouwers op een plek stonden waar zij niet mochten staan. De wedstrijd werd daarna ook niet meer hervat.