0-1 Mark van Houten, 0-2 Yannick de Vries, 0-3 en 0-4 Niels Berkhout

26 januari 2011 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - VOP heeft het knappe 2-2 gelijkspel tegen CJVV een goed vervolg gegeven. De formatie van Wim de Haas gaf Scherpenzeel op eigen terrein een oorwassing. Met liefst 0-4 keerden de Amersfoorters huiswaarts.

De hoge uitslag in het duel tussen beide middenmoters is opvallend. Met name aan de linkerkant zat Scherpenzeel dun in de spelers. Mark van Baaren zat een schorsing uit en linksback Arjan Vonk belde zaterdagochtend ziek af. Henk Helms schoof daarom door naar de linkerkant van de defensie en David Pruim mocht weer eens als linkshalf beginnen. ,,Ik ben vooral teleurgesteld in de rest van het team. Als je misschien wat kwaliteit inlevert, moet de rest een stapje harder lopen, maar dat gebeurde niet”, hekelt trainer van Scherpenzeel Jakob Melessen de instelling.

Namens VOP maakte Mark van Houten halverwege het eerste bedrijf de 0-1 uit een goede dieptepass. ,,In het eerste kwartier na de pauze hadden we de kansen om de wedstrijd om te keren, maar we waren voor de goal niet scherp genoeg. Na de 0-2 gingen de koppies hangen”, vervolgt de verliezende trainer. Yannick de Vries scoorde de belangrijke tweede treffer. In het restant maakte VOP er een oorwassing van. De gasten voerden de score op naar 0-4. Beide keren was Niels Berkhout de gevierde man.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie