Winst voor APWC

19 januari 2011 om 00:00 Sport

ACHTERVELD - De streekderby tussen Achterveld en APWC heeft zondag een overwinning voor de Amersfoorters opgeleverd. Achterveld kon een bliksemstart (1-0 al in de eerste minuut) geen goed vervolg geven en ging uiteindelijk met 1-2 de boot in.

Vier minuten na de openingstreffer, gescoord door Youry van 't Klooster, was het aan de andere kant van het veld ook raak. Met een diagonaal schot liet Thijs van de Grift de gelijkmaker aantekenen: 1-1.

Daarna verzuimden de Achtervelders het duel een beslissende wending te geven. De thuisploeg kreeg genoeg kansen om de score op te voeren. De mogelijkheden werden echter niet benut en daarvoor kreeg de formatie van trainer Jeroen Jooren later in de wedstrijd de rekening gepresenteerd.

In de 62e minuut had Marvin Snijders met een puntertje succes: 1-2. Op die treffer hadden de Achtervelders geen antwoord waardoor opnieuw een kans verloren ging om die gehate laatste plaats in de vierde klasse F te kunnen verlaten.