Wessel Schmidt 1-0 en 2-0, Alwin de Vries 3-0

19 januari 2011 om 00:00 Sport

Cobu Boys is het nieuwe jaar zaterdag prima begonnen. De formatie van trainer Imam Evre toonde op het kunstgras van sportpark Zielhorst geen medelijden met Bunnik. De gasten werden door de Amersfoorters op een 3-0 nederlaag getrakteerd.

Cobu Boys opende na een half uur de score. Wessel Schmidt rondde een mooie aanval goed af: 1-0. De bezoekers waren ook na die treffer niet in staat om de thuisploeg met counters te verrassen. Cobu Boys was 90 minuten lang heer en meester en drukte het overwicht ook in de score uit.

Voor het tweede doelpunt, een kwartier na rust, zorgde Schmidt ook. Uit een vrije trap zag de kleine middenvelder kans de doelman van Bunnik het nakijken te geven: 2-0. Nummer drie kwam op naam van Alwin de Vries die een kwartier voor tijd een fraaie aanval goed afrondde: 3-0. Tussendoor had de thuisploeg nog drie keer de paal geraakt. Bunnik mocht met de uitslag dus niet ontevreden zijn want voor hetzelfde geld had de score een heel ander aanzien gehad.