Win kaarten voor Maria Juncal in De Flint

1 december 2010 om 00:00 Cultuur

AMERSFOORT - De sensatie van de hedendaagse flamenco, Maria Juncal, keert terug naar de Nederlandse theaters. Haar shows 'destemplao' in 2007 en 'la Hora de los Milagros' in 2008 brachten het publiek in extase! Ook dit jaar belooft het weer een vurige show te worden, waarbij de passie van het toneel spat. Maria Juncal is niet alleen adembenemend mooi, maar tevens zeer betoverend. Zij combineert haar fabelachtige danstechniek met een tomeloze energie en krachtige expressiviteit. De nieuwe voorstelling ‘La Tercera Llamada’ is zondag 12 december te zien in theater De Flint in Amersfoort.

Maria Juncal

Te midden van zangers, gitaristen, een percussionist en een cellist verkondigt Juncal een ode aan het leven. Als een stierenvechter die baas is over de arena, kijkt ze uitdagend rond, wachtend, ingetogen, bedachtzaam en trots. Maria werkte onder meer met grote meesters als El Güito, Merche Esmeralda en Ciro. Voor deze nieuwe voorstelling tekent de befaamde musicus Juan Parilla nogmaals voor de muzikale leiding en composities. Juan is afkomstig uit een van de beroemdste flamenco geslachten uit Jerez de la Frontera en heeft de afgelopen 25 jaar een grote reputatie opgebouwd binnen de hedendaagse flamenco.

Meer informatie

u Zondag 12 december om 20.30 uur in de Stadszaal van de Flint

Kaarten kosten 24 euro

Door de organisatie zijn 5x2 kaarten beschikbaar gesteld voor de show van Maria Juncal op 12 december in De Flint te Amersfoort.

Wie in aanmerking wil komen voor de kaarten dient antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoe heet de nieuwe show van Maria Juncal?

Antwoorden kunnen worden gemaild naar prijsvraag.stadamersfoort@bdu.nl. In het onderwerpsveld aangeven 'Prijsvraag Maria Juncal'. Mailen kan tot uiterlijk dinsdag 7 december om 9.00 uur. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie