Regiomakelaars Buijs voor elk huis

24 november 2010 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Met vestigingen in Amersfoort en Soest heeft Buijs een goede dekking in het Eemland en de makelaar meet zichzelf daarom met recht het predicaat Regiomakelaar aan. De medewerkers van Buijs weten dat makelen meer is dan een foto op Funda. Makelen is panden verkopen op een manier dat verkopers én kopers tevreden zijn en dat doen ze dus.

Hun betrokkenheid bij de regio geeft de makelaars van Buijs een grote kennisvoorsprong. Patrick Haverkamp, makelaar: ,,Doordat we de markt hier door en door kennen, weten we precies welke prijs je voor een pand kunt vragen. In deze tijd is de vraagprijs ontzettend belangrijk, overvragen kan beteken dat een woning onnodig langer te koop blijft staan. Het risico dat je daarna uiteindelijk zelfs onder de reële vraagprijs moet gaan zitten is dan levensgroot aanwezig en daar wordt niemand blij van. Verder bewegen we ons veel in de sociale netwerken in ons werkgebied. Daar doen we niet alleen onze klanten op, maar ook de kopers voor die klanten.”

De woningmarkt is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Haverkamp ziet dat eerder als een uitdaging dan een bedreiging. ,,Nu komen de echte makelaars bovendrijven”, vindt hij: ,,Een paar jaar geleden kon iedereen een huis verkopen want een huis verkocht zichzelf. Dat is verleden tijd, het vak makelen komt weer helemaal terug.”

Communicatie noemt Haverkamp, naast vakkennis, als een van de succesfactoren van zijn makelaardij. ,,Communicatie is ontzettend belangrijk. Allereerst de communicatie over het te verkopen object. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. We besteden daarom veel aandacht aan de presentatie van een woning. Daarnaast is goede communicatie tussen ons en de verkoper belangrijk. Tijd en persoonlijke aandacht voor iedere klant, daar zijn wij goed in. De communicatie met de potentiële kopers is een goede derde. Na een bezichtiging houden we altijd contact, bijvoorbeeld door het versturen van een digitale enquete. Zo verzamelen we niet alleen waardevolle informatie voor de verkoper van de bezichtigde woning, maar ook voor de toekomstige verkopers.”

Buijs is sterk in innovaties. Zo kunnen kopers die hun eigen woning nog niet kwijt zijn en al wel het huis van hun dromen willen kopen, via Buijs gebruik maken van een overbruggingsgarantie. Daarmee vangt de koper voor een bepaalde periode zijn dubbele woonlasten op. Binnenkort gaat ook de nieuwe website van Buijs live, met nieuwe diensten zoals huisruil en het aanmaken van een profiel door huizenzoekers.

u Buijs Regiomakelaars Amersfoort, Arnhemseweg 13, telefoon 033-422 80 50, fax 033-422 80 51, www.buijsregiomakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie