Succes!Beurs in Mariënhof

27 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

Commercieel manager van het jaar 2004, Paul van Montfoort, neemt de Succes!trainingen voor zijn rekening. Deze trainingen zijn een onderdeel van de succesformule van de Succes!Beurs. Tijdens deze trainingen worden de deelnemende standhouders en partners getraind op gebied van presenteren van hun bedrijf en het verkopen van de producten of diensten.

Trainingen door Paul van Montfoort AMERSFOORT - AMERSFOORT - De Succes!Beurs staat in het teken van communicatie, relatie en informatie. Vooral voor bezoekers van de beurs is veel en interessante informatie te vinden. Met een gevarieerd programma aan seminars en powersessies beantwoord de Succes!Beurs aan deze doelstelling.

Paul werd geboren te Amsterdam op 30 juni 1957. In zijn jeugdjaren bleek toen al zijn enorme doorzettingsvermogen, om de door hem gestelde doelen te realiseren, iets wat later in zijn zakelijke carrière de boventoon zou gaan voeren. Op zijn zestiende verjaardag besloot Paul te gaan werken en koos het voor hem uitermate mooie beroep van loodgieter. Met een ambachtelijk beroep ben je in staat dingen zichtbaar te maken, was zijn toenmalige motto.

Heel doelgericht ontwikkelde Paul zich als manager en leidinggevende. Toen hij op dertigjarige leeftijd zijn pad had uitgestippeld, werd zelfontwikkeling een belangrijk deel van zijn bezigheden.

Naast het volgen van alle management opleidingen die je maar kunt verzinnen, begon hij een visie te ontwikkelen die hij de titel heeft gegeven: ‘Het nieuwe verkopen’. Verkopen is naar zijn idee een vak, een prachtig vak, waarin je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen. Hard werken richting doelen met een visie en een persoonlijke missie, zijn de basis voor een zeer gedreven manager en leider, die absoluut wil slagen in het door hem gekozen Avontuur.

Mensen die willen investeren in hun toekomst zijn bij hem aan het juiste adres. Voor hem maken mensen op het juiste moment op de juiste plaats het verschil. Paul is een uitermate boeiend verhalenverteller, die als spreker, trainer, coach, discussieleider en dagvoorzitter in staat is om mensen op enthousiaste wijze voortdurend te betrekken in hun Avontuur met soms grote gevolgen.

Paul zal op inspirerende wijze als partner ook bij de Succes!Beurs een rol spelen. Door middel van een boeiende op maat gemaakte beurstraining zal hij alle deelnemers meenemen in het Succes!Beurs avontuur. Alle successen beginnen bij jezelf, zo ook voor de deelnemers van dit fantastische initiatief. Alle standhouders ontvangen zijn boek ‘Op avontuur’, een boek over mensen en betekenissen tussen mensen, als relatiegeschenk. In 2004 is Paul gekozen tot commercieel manager van het jaar.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op www.succesbeurs.nl. Voor vragen over de Succes!Beurs kan contact worden opgenomen met Kees Cornelisse van Mediaeventa, de organisator van Succes!Beurs. Telefoon 0342-42 55 95 of per e-mail via info@mediaeventa.nl.

De regionale Succes!Beurs is op maandag 15 november van 14.00 tot 21.00 uur in Amersfoort in Regardz Event Center Mariënhof.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie