Wim Schievelt 1-0, Chris Metaal 2-0, Simon Wetzel 3-0 en 6-1, Jeffrey Kaspers 4-0, Peter Hazeleger 5-0

20 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met een tevreden gevoel kon Rob Snijders zaterdag terugkijken op een geslaagd optreden van zijn ploeg. Eemnes werd door een ontketend De Posthoorn op een 6-1 nederlaag getrakteerd op een manier die de bevlogen oefenmeester graag ziet.

,,De beleving was dit keer een stuk beter dan in de voorgaande wedstrijden, “ had Snijders met genoegen geconstateerd. Na acht minuten vond Wim Schievelt uit een vrije trap voor de eerste keer het net van het arme Eemnes: 1-0. Twee minuten later boekte uitblinker Chris Metaal met een afstandschot succes: 2-0.

Daarna duurde het een half uur voordat nummer drie een feit was. Simon Wetzel zorgde voor een comfortabele 3-0 ruststand.

De tweede helft was een kwartier oud toen ook Jeffrey Kaspers zich voor de eerste keer liet gelden. De productieve spits liet zijn dertiende seizoenstreffer aantekenen: 4-0. Daarna begon Eemnes sterker te worden. Met twee ballen op het houtwerk waren de bezoekers dicht bij een treffer. Toen het offensief van de gasten wat luwde, sloeg Peter Hazeleger genadeloos toe: 5-0. De winst was voor De Posthoorn binnen. Twee doelpunten volgden nog. Eemnes mocht nog een strafschop nemen, waarna Wetzel de eindstand op 6-1 bepaalde.