Jeffrey Kaspers 1-0, Simon Wetzel 2-1

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Invaller Simon Wetzel heeft De Posthoorn zaterdag drie punten bezorgd in de thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde De Bilt. De aanvaller besliste het duel op de Bokkeduinen in de 78e minuut: 2-1.

De Posthoorn speelde vooral in de eerste helft niet best. Niettemin namen de Amersfoorters in de 42e minuut de leiding. Nadat Jeffrey Kaspers tien minuten eerder een schitterende uithaal niet met een doelpunt zag bekroond, liet hij de trouwe aanhang van de vierdeklasser daarna wel juichen. Uit een voorzet van Wesley Lans nam Kaspers de bal goed aan en schoot raak: 1-0.

Na rust begon De Posthoorn opnieuw te slap en dat bleef niet zonder gevolgen. In de 58e minuut kwam de bal in een mêlee van spelers toevallig voor de voeten van een De Bilt speler: 1-1.

Rob Snijders, trainer van De Posthoorn, greep meteen in. Hij bracht Wetzel en Paul Batenburg in het veld. Twintig minuten later zorgde de oud-speler van Cobu Boys en Roda’46 voor de winnende treffer: 2-1.