Wilfred Rietveld 0-1, 0-3 en 0-5, Jeroen van ‘t End 0-2, Pim de Jong 0-4, Thomas van Dijk 0-6

29 september 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De voetballers van CJVV hebben de goede smaak te pakken. Binnen een week scoorden de Amersfoorters veertien doelpunten, zaterdag zes tegen Hees (0-6) en een week eerder acht tegen Candia (8-0). Met drie doelpunten nam Wilfred Rietveld, dit seizoen acterend als linker spits, zaterdag de helft van de productie voor zijn rekening.

De eerste treffer van de aanvaller was in Soest al na een minuut of acht een feit. Nummer twee kwam halverwege de eerste helft op naam van Jeroen van ‘t End die de bal in de verre hoek schoot: 0-2. Hees was niet in staat om iets terug te doen. Door het tweede doelpunt van Rietveld was de wedstrijd binnen een half uur gespeeld: 0-3.

In de tweede helft probeerde thuisclub tevergeefs wat aan de achterstand te doen. Toen Pim de Jong met een kopbal nummer vier liet aantekenen, was het met de tegenstand van de Soesters gebeurd. Rietveld en Thomas van Dijk bepaalden tenslotte de eindstand op 0-6.