Dick Kreijne 0-1, Kevin Heideveld 0-2

22 september 2010 om 00:00 Voetbal

Tweedeklasser Hoogland heeft ook de derde competitiewedstrijd in winst omgezet. Na eclatante overwinningen op Soest (5-1) en DCG (1-5) moest zondag ook Roda’23 eraan geloven. Met 0-2 bleven de Hooglanders aan de goede kant van de score.

Hoogland sloeg vlak voor rust en meteen na de pauze toe. De eerste grote kans in de wedstrijd was echter voor de thuisclub geweest. Na een half uur moest Hoogland doelman Sebastiaan Bruins alle zeilen bijzetten om een doelpunt van de tegenstanders te voorkomen. De sluitpost tikte de bal naast zijn doel.

In de 40e minuut namen de bezoekers de leiding. Florian Lammers bracht de bal bij de tweede paal waar de mee naar voren gekomen verdediger Dick Kreijne met een kopbal voor de 0-1 zorgde.

Vijf minuten na de pauze was ook nummer twee een feit. Uit een hoekschop van Lammers zag Kevin Heideveld ook kans met een kopbal tot scoren te komen: 0-2.

Daarna ging de thuisclub met vier spitsen opereren. De defensie van Hoogland bezweek echter niet onder de druk die door het aanvallende spel van Roda ontstond.