Majid Didouh 1-0, Mohamed Amadour 2-2

15 september 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Na twee competitieronden is Quick nog ongeslagen. Maar het had niet veel gescheeld of de Amersfoorters waren die status na de wedstrijd tegen Magreb kwijtgeraakt. Tot drie minuten voor tijd stond Quick op eigen veld met 1-2 achter en leek de nederlaag onafwendbaar. Mohamed Amadour dacht er echter anders over en bezorgde de thuisploeg op de valreep een punt: 2-2.

Het duel op sportpark Dorrestein begon eigenlijk pas in de tweede helft. In de eerste 45 minuten speelden beide teams niet onaardig maar kansen konden niet worden genoteerd. Na rust verscheen Majid Didouh in het veld voor Burak Nalbantoglu. Die wissel pakte voor Quick goed uit. De eerste drie kansen werden door de invaller niet benut, de vierde wel. In de 70e minuut verraste Didouh de doelman van Magreb met een fraaie stiftbal: 1-0.

Na die openingstreffer kwam Quick onder druk te staan. In de 78e minuut hield Rob Arendshorst een tegenstander vast. Met de toegekende strafschop had Magreb geen probleem: 1-1. Amper twee minuten later keek Quick al tegen een achterstand aan: 1-2. Een vrije trap was daarna aan Amadour goed besteed: 2-2.