Dustin Abdelkadir 1-2

15 september 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Cobu Boys heeft zaterdag de eerste punten moeten inleveren. Na de overwinning (0-1) op de openingsdag van de nieuwe competitie op Bunnik volgde een week later een nederlaag op eigen veld tegen Delta Sports: 1-3.

De formatie van trainer Imam Evre begon slap aan de ontmoeting op Sportpark Zielhorst. De gevolgen van die slechte start bleven niet uit. Binnen een minuut of 25 keek de thuisclub al tegen 0-2 achterstand aan. Zonder de langdurig geblesseerden Manolo van Leijenhorst en Damion Dekker was Cobu Boys aanvallend niet in staat voor veel gevaar in de defensie van Delta Sports te zorgen. Weinig kansen konden in de eerste helft ook niet voor Cobu Boys worden genoteerd.

Na rust acteerden de Amersfoorters wat beter en leek een gelijkspel tot de mogelijkheden te behoren, zeker na een doelpunt van Dustin Abdelkadir. Hij had succes met een vrije trap: 1-2.

Na die treffer kreeg Cobu Boys twee kansen op de gelijkmaker maar de ploeg benutte die scoringssmogelijkheden niet. Een kwartier maakten de bezoekers met hun derde doelpunt aan alle onzekerheid een einde: 1-3.