Fotograaf: Janita Sassen & Bos Theaterproducties
Fotograaf: Janita Sassen & Bos Theaterproducties Janita Sassen & Bos Theaterproducties

George van Houts komt met theatercollege ‘Kom Plot’ naar Flint

15 maart 2018 om 17:23 lokaal Deel je nieuws

George van Houts, bekend van ‘De Verleiders’, komt naar Flint met zijn nieuwe theatercollege ‘Kom Plot’. ‘Kom Plot’ is een voorstelling over wereldwijde complotten. Vooral over hoe de overheid ons misleidt en hoe de wantrouwige burger meteen het stempel ‘samenzweringsdenker’ opgeplakt krijgt. ‘Kom Plot’ is vrijdag 23 maart te zien in Flint.

Samenzweringstheorieën, het internet wemelt ervan. Maar wat als het-tot-samenzweringstheorie-verklaren-van-alles-wat-buiten-de-offieciële-lezing-der-dingen-valt nu zelf een samenzwering is? ‘Kom Plot’ is een humorvolle ontsluiering van verbijsterende en wereldwijde complotten.

Tijdens deze voorstelling speelt, vertelt en onderwijst George van Houts een aantal  ‘conspiracies’, die tientallen jaren later ineens waarheid bleken te zijn. Van Houts neemt uiteindelijk het publiek mee in De Samenzwering waar we anno nu met zijn allen in meegezogen worden.

George van Houts is o.a. bekend dankzij zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’ die hij in 2016 won. Ook speelt George een rol in ‘De Verleiders’, een voorstelling die elk theaterseizoen bij Flint zo goed als uitverkocht is.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie