Aanschuiftafel Indisch eten stopt

13 maart 2018 om 02:54 lokaal Deel je nieuws

De  maandelijkse Aanschuiftafel Indisch Eten  in de Groene Stee stopt na 5 jaar.

Op 28 maart bedankt de organisatie haar gasten, de vrijwilligers en de Groene Stee met een laatste feestelijke maaltijd.

Plaats: Groene Stee, Wiekslag 264  in Liendert

Tijd: van 18.00 tot 20.30

Kosten 7,50 Euro, drankjes niet inbegrepen.

Na 5 succesvolle jaren en met pijn in het hart stoppen de trekkers  van de Aanschuiftafel Indisch eten. Bij deze bijeenkomsten kwamen er gemiddeld 30 personen per maand. Hier ontstonden spontane ongedwongen ontmoetingen, waar ook plek was voor lief en leed,  De hartelijkheid, de maaltijden en de Indische verhalen waren een voertuig voor ontmoetingen. Ook het project Een Blokje Om, "anders eten" Marokkaans  stopt. 

Naast  lichamelijk ongemak  (Maud 80 jaar, Riekje 68 jaar) spelen als reden om te stoppen , de zwaarte van de taken mee. Niet alleen het thuis koken, het vervoer van de zware pannen brengen naar de groene Stee, het  inrichten en opruimen van de zaal en daarna ook nog thuis opruimen, speelden mee. De jaarlijkse  actualisatie van de Bedijfs Hulpverlening ,Sociale Hygiëne,de onduidelijkheid over het beheer van de Groene Stee  en de blijvende afwezigheid van de  (5 jaar geleden beloofde) keuken in de Groene Stee gaven uiteindelijk de doorslag.

De intiatiefnemers Maud Kudding en Riekje Hoffman, de vaste vrijwilligers Ellen Akkermans, Annet Colijn,Janet Jacobs en in  het laatste jaar ook Peter Badenbroek,Roy, Mevlana, Hafida willen iedereen bedanken voor het vertrouwen dat in hen werd gesteld.

Wij nemen met trots, op 28 maart afscheid  met een laatste feestelijk verassende maaltijd. Zet het maar alvast in uw agenda.Vergeet niet er bij te zetten of u vegetarisch eet.

Reserveren kan tot 26 maart bij

riekje.hoffman@gmail.com

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie