Hans Smit, schipper van de Waterlijnoverhandigd de AED aan Hans Gelauff, voorzitter van Terre des Hommes Amersfoort
Hans Smit, schipper van de Waterlijnoverhandigd de AED aan Hans Gelauff, voorzitter van Terre des Hommes Amersfoort waterlijn

Waterlijn schenkt AED aan Terre des Hommes Amersfoort

9 juni 2020 om 16:37 Maatschappelijk Deel je nieuws

 

Afgelopen week heeft Hans Smits, schipper van de Waterlijn een AED overhandigd aan Hans Gelauff, voorzitter van de winkel van Terre des Hommes in Amersfoort. Elk jaar schenkt de Waterlijn een bedrag voor een goed doel om de leefbaarheid van Amersfoort te vergroten. Daar hoort ook bij dat er voldoende AED’s zijn in Amersfoort. Een AED is een apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand.

De winkel van Terre des Hommes op de kop van de Kamp ,vlakbij de Stier, is een uniek punt en duidelijk herkenbaar voor iedereen. Ook deze AED is aangemeld op het landelijk netwerk. De AED is niet alleen voor in de winkel maar ook voor op straat. De vrijwilligers van Terre des Hommes krijgen een gebruiksinstructie en training.

Terre des Hommes verkoopt  onder andere de betere tweede hands kleding  en de opbrengst gaat naar projecten van Terre des Hommes tegen kinderuitbuiting.

In verband met de maatregelen rondom Corona is de winkel beperkt  open  woensdag van 13.00-17.00 uur en donderdag en  vrijdag  van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie