Sportcomplex Amerena
Sportcomplex Amerena Gemeente Amersfoort

Gepensioneerde man behaalt zwemdiploma in de Amerena

10 maart 2020 om 12:47 Mensen

AMERSFOORT Je bent nooit te oud om je zwemdiploma te behalen en daarom was dochter Marijke Drogt afgelopen week apetrots toen haar vader in de Amerena wist af te zwemmen. Haar tweets over het zwemavontuur werden op social-media massaal gedeeld. 

door Jeroen van der Veer

Het begon allemaal met de tweet die Drogt afgelopen week deelde: ,,Ach mensen, mijn vader is met pensioen en besloot dat hij nu toch echt zijn zwemdiploma moest halen. Als kind had ik geen idee dat 'ie het blijkbaar niet zo goed kon, maar kijk hem dan, mét kleren! Ik ben trots."

Hierbij plaatste zij een foto van haar vader die met natte kleding in de Amersfoortse Amerena stond. Niet veel later volgde een nieuw bericht op haar social-media met het verlossende woord: 'En met zoet commentaar van mijn moeder, hebben we alle onderdelen in de Drogtboxapp mogen aanschouwen: borstcrawl, onder water zwemmen, watertrappelen enz. En.... dumdumdum: Gehaald!' 

De berichten zorgden op social-media voor veel mooie reacties. Veel mensen spraken de waardering uit en konden de daad van haar vader waarderen. Zo zie je maar:  je bent echt nooit te oud om je zwemdiploma te bemachtigen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie