Masterclass voetbaltrainingen

21 februari 2020 om 12:06 Voetbal Deel je nieuws

Speciaal voor zeer gemotiveerde kinderen in de leeftijdscategorie O9 t/m O13 worden er in Amersfoort vanaf woensdag 4 maart extra voetbaltrainingen op hoog niveau georganiseerd.

Professioneel jeugdtrainer Patrick Bal organiseert al jaren voetbalkampen en clinics over de hele wereld. Momenteel werkt hij veel in Almere. Floris Bosch van de vereniging Voetbalschool Leusden streeft ernaar om Patrick en zijn netwerk van gekwalificeerde trainers, waaronder ook ex-profvoetballers, structureel trainingen op de voetbalvelden in de regio Amersfoort te laten verzorgen. Betaalbaarheid is een belangrijk uitgangspunt, talenten mogen niet verloren gaan door de financiële situatie thuis. We willen meer talenten dan alleen de paar honderd gelukkige kinderen in Nederland die nu bij een BVO of bij een KNVB-project voetballen helpen zich ontwikkelen en de kans geven om op een (nog) hoger niveau te komen spelen. Actieve werving van spelers om deze naar andere clubs te laten overstappen is pertinent niet de bedoeling.

De Masterclasses beginnen op woensdag 4 maart en kosten 10 euro p.p. per training. Tot de zomervakantie trainen we maandelijks op een woensdagmiddag. Tevens zullen we extra wedstrijden organiseren voor de deelnemers. Plezier staat voorop, voetballen willen onze deelnemers en -sters toch wel.

Wil je meer weten of je aanmelden voor de Masterclass? Kijk dan voor de contactgegevens op www.voetbalschoolleusden.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie