Amersfoortse IJsvereniging zoekt Penningmeester (m/v)

3 december 2019 om 13:25 Verenigingen Deel je nieuws

Ben jij een ondernemende penningmeester met kennis van financiën en boekhouding en wil jij meedenken over de financiële koers van de Amersfoortse IJsvereniging voor schaatsen en inline skaten (AIJV)? Ben je bereid minstens ca. 15-20 uur per maand vrij te maken en heb je de intentie je voor langere tijd aan de vereniging te verbinden? Heb je de ambitie om een ambassadeursfunctie te vervullen en draag je de schaats en skeelersport een warm hart toe?

Dan ben jij onze nieuwe penningmeester! De huidige penningmeester helpt je opstarten. Geen lid van de vereniging maar wél interesse? Geen probleem, van harte welkom!

Stuur een mail naar vrijwilligers@aijv.nl t.a.v. Fleur van den Berg. We maken graag kennis met je. Of heb je zelf geen interesse maar ken je iemand die geknipt is voor deze functie? Stuur dan ook een mail! Uitgebreide informatie is te vinden op de website http://www.aijv.nl/vrijwilligersvacatures/ 

Omdat de huidige Penningmeester heeft aangegeven met ingang van de volgende Algemene Ledenvergadering niet herkiesbaar te zijn, is de AIJV per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van Penningmeester. Het betreft een vrijwilligersfunctie. De Penningmeester maakt uit hoofde van zijn functie ook deel uit van het dagelijks bestuur van de vereniging.

Vaardigheden
De penningmeester is een teamspeler, betrouwbaar, integer, sociaal en klantgericht  en heeft het vermogen op adequate en vriendelijke wijze te communiceren met bestuursleden, vrijwilligers en (ouders van jeugd)leden. Hij of zij is tevens besluitvaardig, durft grenzen te stellen, is organisatorisch en nauwkeurig. De penningmeester beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp beoordelingsvermogen. Bovendien is denken in hoofdlijnen en een lange termijnvisie voor de vereniging in het oog houden voor de penningmeester een must. 

Tijdsbesteding
De tijdsinvestering is afhankelijk van de noodzaak en de persoonlijke invulling van de functie. Dit is gemiddeld 4 uur per week. In de opstartfase zal met name meer tijd geïnvesteerd moeten worden vanwege opstart en overdracht. Afstemming met ledenadministratie in de eerste periode regelmatig plaatsvinden. Het bestuur vergadert minstens een keer per maand ca. 2 – 3 uur in het AIJV clubhuis.

AIJV bied
Een inspirerende vereniging met ambitieuze bestuursleden en enthousiaste, betrokken, gemotiveerde en gedreven leden met hart voor de schaats- en skeelersport.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie