Joost Gruijters en Joke Koolhof nemen tijdens het netwerkcafe afscheid van Pact Sam Sam
Joost Gruijters en Joke Koolhof nemen tijdens het netwerkcafe afscheid van Pact Sam Sam Nienke Gorter

Trek jij aan de bel?

11 november 2019 om 14:50 Maatschappelijk Deel je nieuws

Trek jij aan de bel? Dat is de titel van de netwerkbijeenkomst die Pact Sam Sam organiseert op donderdag 28 november in de grote zaal van Fluor.


Tijdens dit netwerkcafé staat het spanningsveld tussen formele en informele inzet centraal.

Lucas Meijs, hoogleraar Volunteering, Civil Society and Businesses en tevens professor Strategic Philanthropy, zal een lezing geven over het snijvlak van vrijwilligerswerk en professionele inzet. Hij gaat in op de veranderingen in de maatschappij waarbij steeds meer verantwoordelijkheden gelegd worden bij vrijwilligers. Dat merken we in Amersfoort ook bij de inzet van vrijwilligers ten behoeve van armoedebestrijding. Hoe kunnen we in de toekomst echt een goede verdeling maken qua werkzaamheden en hoe zorgen we binnen de verschillende organisaties dat er beleid op ontwikkeld wordt?
 
Tijdens het interactieve gedeelte van de middag onderzoeken we wat we zelf acceptabel vinden om te laten doen door vrijwilligers. Spelleider Marcoen Hopstaken zal op ludieke wijze de deelnemers uitdagen na te denken over wat zij nog toelaatbaar vinden en zal samen met hen onderzoeken wanneer de grens is bereikt. Wanneer trekken we aan de bel?

Het is de laatste bijeenkomst van Pact Sam Sam in de huidige vorm en daarom wordt er deze middag afscheid genomen van ondermeer de stuurgroepleden Joke Koolhof en Joost Gruijters

Nadat het officiële gedeelte is afgesloten kunt u onder het genot van wat drinken en een hapje nog van gedachten wisselen met collega’s, netwerkpartners en andere betrokkenen. 
 
Waar &wanneer? 
Donderdag 28 november van 16:00 tot 18:00 uur in de grote zaal van Fluor, Oliemolenhof 22, te Amersfoort. vanaf 15:45 uur staat de koffie klaar.

Aanmelden via secretariaat@pactsamsam.nl
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie