Marcel Goemaat ondersteunt het Rode Kruis van harte!
Marcel Goemaat ondersteunt het Rode Kruis van harte! Vakgarage Isselt

Vakgarage Isselt steunt Rode Kruis met EHBO-set

2 april 2019 om 11:51 Nieuws Deel je nieuws

Iedereen die zijn of haar auto nu voor onderhoud bij Vakgarage ISSELT brengt, ontvangt een EHBO-set cadeau. Bovendien geeft deze Vakgarage voor elke uitgereikte EHBO-set € 0,40 aan het Rode Kruis in Nederland. De actie loopt van 1 april tot en met 30 september 2019.

De EHBO-set is samen met het Rode Kruis samengesteld. De opbrengst van deze actie zet het Rode Kruis in voor de noodhulp die hun vrijwilligers in Nederland verlenen. Bij een grote brand bijvoorbeeld, een kettingbotsing of een ongeluk tijdens een sportevenement. Het geld wordt voornamelijk besteed aan de opleiding en training van de bijna 8.000 vrijwilligers en aan hun uitrusting tijdens hun inzet. Denk aan herkenbare, professionele en veilige kleding en aan noodhulpmiddelen.

“Komt de nood aan de man, dan is zo’n set heel nuttig en kan het meer leed voorkomen. Bovendien toont Vakgarage hiermee haar collectieve kracht: zaken landelijk organiseren en bundelen met de bedoeling om lokaal sterk te staan en je te onderscheiden. Eigenlijk net als het Rode Kruis doet. Dichtbij, tijdens een festival of bij een hardloopwedstrijd. Altijd vertrouwd dichtbij”, aldus Marcel Goemaat eigenaar Vakgarage Isselt.

Met deze actie helpt Vakgarage Isselt niet alleen de klanten op weg, maar ook het Rode Kruis. Gedurende actieperiode zal er op de balie bij Vakgarage Isselt een collectebox staan waarin klanten vrijwillig een extra bijdrage kunnen doen.

Voor meer informatie:
Vakgarage Isselt
Marcel Goemaat
Radonweg 20
3812 RL AMERSFOORT
033-4637470
info@vakgarage-isselt.nl:

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie