BAN bij LRTT
BAN bij LRTT H.Wiltschut (BAN)

BAN spelers naar landelijk recreanten badminton toernooi

4 maart 2019 om 15:48 Sport/sport Deel je nieuws

 

BAN (Badminton Amersfoort Noord) komt op zaterdag 8 maart met maar liefst vier teams en twee reservespelers naar het LRTT, het Landelijk Recreanten Team Toernooi in sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem. De BAN recreanten doen vol overgave jaarlijks mee aan dit enorme sportevenement. 

De 18 BAN-badmintonspelers wacht bij de 27e aflevering van het toernooi een zeer intensieve speeldag. Elk team speelt immers ruim 20 dubbel- en mixpartijen tegen geduchte tegenstanders uit heel het land. Het Landelijk Recreanten Team Toernooi staat niet alleen bekend om haar goede sfeer en gezelligheid, maar vooral om het grote aantal wedstrijden dat de spelers op één dag afwerken. BAN doet ook dit jaar aan het toernooi grotendeels mee met vaste koppels, maar voor deze gelegenheid zijn ook enkele gelegenheidsduo’s samengesteld.

Bij het LRTT wordt op 27 banen tegelijk badminton gespeeld. Kijken naar deze sportieve gebeurtenis is al een sensatie, meedoen aan het toernooi is een dag vol sportplezier, gezelligheid en een feest der herkenning.  

De BAN-spelers zijn vaste gast op het toernooi. Met hun opvallende rode clubshirts vallen zij duidelijk op tussen de vele deelnemende teams. De BAN-afvaardiging slaagde er vorige jaren in bij het slotklassement een goede klassering te bemachtigen, zodat ook voor deze aflevering de verwachtingen hoog gespannen zijn. Meer informatie over BAN op www.banbadminton.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie