Afbeelding
Foto Kamp Amersfoort

Rotary hakt hout voor goede doel

10 februari 2019 om 16:37 lokaal

AMERSFOORT Leden van Rotaryclub Amersfoort-Stad hebben dit weekeinde hout gehakt voor het goede doel. Nabij het bezoekerscentrum van Kamp Amersfoort werd dunningshout uit het bos verwerkt. Het kamp is één van de goede doelen die met de verkoop van het hout wordt gesteund.

Leden van de Rotaryclub zagen en hakken het hout in overleg met de autoriteiten op verschillende plekken in en rond Amersfoort. Het gaat uiteraard alleen om bomen die zijn omgewaaid of in het kader van bosbeheer zijn verwijderd. Eerder hielpen ze bij de restauratie van de trap bij oorlogsmonument de Stenen Man. 

Kamp Amersfoort is zo dubbel geholpen. Regelmatig wordt het dunningshout uit het bos verwijderd en met de donatie kan de organisatie zijn plannen makkelijker verwezenlijken.

De verkoop van het hout levert jaarlijks enkele duizenden euro's op, die aan verschillende goede doelen worden besteed, zoals bijvoorbeeld donaties voor lokale initiatieven, shelterboxen bij grote rampen en excursies voor alleenstaande senioren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie