Sanisale.com, de meest voordelige sanitairwinkel met een groot assortiment.
Sanisale.com, de meest voordelige sanitairwinkel met een groot assortiment. Jasper Pafort

Nieuwe badkamer tegen outletprijzen

23 januari 2019 om 17:31 Nieuws

AMERSFOORT Sinds september heeft Sanisale.com, dat al jaren niet meer weg te denken is in de bedrijvenstrip aan de Nijverheidsweg-Noord, een nieuwe eigenaar aan: Jasper Pafort. „Ik kreeg de kans om naast mijn vestiging in Wormerveer een tweede loot aan mijn bedrijf toe te voegen", aldus de badkamerspecialist die meer dan vijftien jaar ervaring heeft in deze branche. In 2015 en 2018 werd hij zelfs binnen de gehele franchiseorganisatie uitgeroepen is tot beste adviseur.

Arjan Klaver

Sanisale is met meer dan 36 sanitairshops actief in heel Nederland. „Onze naambekendheid en service zijn niet de enige factoren waarmee we in de afgelopen jaren een flink marktaandeel hebben verworven", steekt Pafort van wal in zijn representatieve showroom. „Ook onze omgang met de klant mag zeker genoemd worden evenals de gerenommeerde merken die we vertegenwoordigen tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Sterker nog, dankzij onze gezamenlijke inkoop hanteren we voor onze klanten groothandelsprijzen zodat we de meest voordelige sanitairwinkel zijn met een groot assortiment A-merken, als Grohe of het volledige programma van Villeroy & Boch dat van badkamers functionele en individueel welzijnsruimten maakt. Daarnaast vertegenwoordigen we uiteraard het Nederlandse merk Hotbath. De klant heeft zo keuze uit uiteenlopende kranen en accessoires. Hotbath staat namelijk voor hoge kwaliteit kranen, ieder met een eigen stijl. De kranen zijn beschikbaar in chroom en geborsteld nikkel. Ten slotte zijn merken als Geberit en Sphinx niet meer weg te denken in onze collectie. Alle merken die door Sanisale.com worden opgenomen, selecteren wij louter op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Bij ons vindt de klant ook sanitaire programma's die bij ieders stijl en budget past. De sanitair producten kunnen uiteraard naar eigen luxe en comfort aangevuld worden."

De showroom van Sanisale.com toont eigenlijk in een oogopslag alle mogelijkheden en suggesties. Behalve alle sanitaire oplossingen is er een interessant tegelprogramma, zoals een uitgebreide collectie keramische vloertegels. „Voor iedere stijl vindt de klant bij ons een passende tegel. De meeste vloertegels zijn ook als wandtegel te gebruiken, waardoor de klant leuke combinaties kan maken in bijvoorbeeld de badkamer. Keramische vloertegels betekenen weinig onderhoud en een prachtige uitstraling. Kortom, de oplossing voor elke natte ruimte is hier te vinden. En alles is direct uit voorraad leverbaar. Binnen een week kunnen we de bestelling afleveren. Bovendien werken we met externe aannemers die de badkamer naar ieders wens kan installeren en betegelen."

De showroom is geopend van maandag 13:00 uur tot 17:30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

a        [Sanisale.com, Nijverheidsweg Noord 55C, 3812 PK Amersfoort, T 033-4328061, amersfoort@sanisale.com, www.sanisale.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie