Op 19 & 20 januari 2019: GeitenGeboorteGolf-dagen bij Breevoort!
Op 19 & 20 januari 2019: GeitenGeboorteGolf-dagen bij Breevoort! Breevoort

Geitengeboortegolf-dagen bij Breevoort

2 januari 2019 om 13:16 lokaal Deel je nieuws

De jonge geitjes komen er weer aan op Boerderij Breevoort; in de maand januari worden er maar liefst 600 (!) lammetjes verwacht op de leukste geitenboerderij van Midden-Nederland. Kom zelf naar de bevallingen kijken!


Boerderij Breevoort, ook bekend als de “Universiteit van de Geit” laat u ook dit jaar volop meegenieten tijdens de GeitenGeboorteGolf-dagen! Op zaterdag 19 en zondag 20 januari kan iedereen komen kijken naar de geboorte van jonge geitenlammetjes. Vanuit de “Geiten-Skybox” van Boerderij Breevoort heeft u zicht op de 800 geiten; veel van deze geiten zijn in verwachting en de kans is heel groot dat u “live” getuige bent van een bevalling!

Gratis toegang, limonade en kleurplaten.
Boerderij Breevoort maakt het gezellig. Tijdens de GeitenGeboorteGolf-dagen staat “In den Gloeiende Gerrit” met hun kraam klaar met de heerlijkste poffertjes. Tegen een geringe vergoeding kan een portie worden besteld, waarbij de limonade overigens geheel gratis is. Laat de kinderen genieten van de geiten en de lammetjes of laat ze kleuren aan de speciale kleurplaten die voor ze klaarliggen. De toegang is gratis, u bent bij deze uitgenodigd!

GeitenGeboorteGolf-dagen op Boerderij Breevoort
Zaterdagen 19 en zondag 20 januari 2019
Geiten Skybox open van 11.00 tot 16.00 uur
Heerlijke poffertjes door “In den Gloeiende Gerrit”
Toegang, kleurplaten en limonade gratis!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie