Afbeelding
Collectie Wijkmuseum Soesterkwartier

Kinderen 't Anker exposeren in Wijkmuseum

3 december 2018 om 20:03 lokaal

AMERSFOORT Kijkdozen en pop-up-boeken vormen het onderwerp van een expositie met werkstukken die door leerlingen van de drie basisscholen in het Soesterkwartier zijn vervaardigd. In het tweede deel van deze tentoonstelling staat basisschool 't Anker centraal.

Deze expositie wordt op zaterdag 8 december om 12.00 uur officieel geopend en is daarna tot en met zaterdag 5 januari 2019 in de Thema-kamer van het Wijkmuseum Soesterkwartier, Sint Bonifaciusstraat 61 in Amersfoort te zien. Met dit project zijn de kinderen de afgelopen weken bezig geweest.

Op zaterdag 12 januari volgt de derde expositie met werkstukken van kinderen van basisschool De Magneet (openbaar). Naast dit recente materiaal worden in de expositieruimte achter de museumwoning ook enkele klassieke kijkdozen en
pop-up-boeken van oudere verzamelaars getoond.

Het wijkmuseum is iedere zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur gratis geopend. In de kerstvakantie zijn op woensdagen extra openingen. Ter herinnering ontvangen de deelnemende en bezoekende kinderen kleurrijke toegangsbewijzen.


(Foto: Collectie Wijkmuseum Soesterkwartier)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie