MIA start individuele talententraining

30 november 2018 om 12:05 Sport/sport Deel je nieuws

Korfbalvereniging MIA gaat jonge talenten individuele trainingen geven. Naast de gebruikelijke teamtrainingen krijgen deze spelers dus extra, persoonlijke aandacht. ‘Daardoor kunnen zij zich nog beter en sneller ontwikkelen. Een belangrijke stap voor MIA en in lijn met onze hoge ambities,’ zegt hoofd opleidingen Coen Wilders.

 

De individuele trainingen worden vanaf 1 december gegeven door een aantal jeugdtrainers die zelf lange tijd op hoog niveau hebben gekorfbald. Wilders: ‘Veel deze trainers hebben in hun dagelijks leven geen ruimte om een team fulltime te begeleiden, maar zij willen wél graag hun korfbalkennis delen. Dat zij dit nu kunnen doen via individuele trainingen aan talenten betekent voor iedereen een win-win situatie.’

 

Financieel mogelijk

Om deze talententrainingen mogelijk te maken, wordt MIA financieel ondersteund door A en S Financieel Adviseurs Amersfoort. Directeur Menno Veenstra: ‘Als A en S hebben wij betrokkenheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Dat sluit perfect aan op wat MIA met haar jeugdopleiding wil.’ A en S sponsort de zaalhuur van sporthal De Bokkeduinen en benodigdheden als bidons. Ook wordt gewerkt aan een clinic voor de B-, C- en D-selectieteams.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie