Het projectkoor staat onder leiding van de Amersfoortse Diane Ranselaar.
Het projectkoor staat onder leiding van de Amersfoortse Diane Ranselaar. Willem Jan de Bruin

Stemmen gezocht voor Keistad Kerst Projectkoor

29 november 2018 om 13:27 Uit-cultuur/nieuws

KATTENBROEK Brassband Amersfoort presenteert op zaterdag 22 december voor de eerste keer 'Kerst in Keistad' in Het Brandpunt in Amersfoort-Noord (Kattenbroek).

Speciaal voor dit kerstconcert wordt een projectkoor samengesteld. Het repertoire bestaat uit pop en gospel met begeleiding van een professionele live band. Kerst in Keistad is een concert met veel muziek en zang, en is daarmee een warme start van de feestdagen voor de hele familie. Uiteraard zal de succesvolle brassband uit Amersfoort zelf een afwisselend programma brengen met een traditioneel en eigentijds kerstrepertoire, maar het publiek kan ook genieten van soliste Diane Ranselaar en het speciaal samengestelde Keistad Kerst Projectkoor. Het publiek kan zelf ook meezingen tijdens deze avond.

EVERGREENS Van evergreens als Dreaming of a White Christmas tot aan het Komt Allen Tezamen, en van Mary Did You Know tot aan The First Noël. Enthousiaste zangers en zangeressen kunnen zich nog aanmelden voor het Keistad Kerst Projectkoor.

BRASSBAND Het Projectkoor wordt speciaal voor dit kerstconcert samengesteld en bestaat uit zo'n vijftig koorzangers die het leuk vinden om in korte tijd een aantal kerstliedjes in te studeren en uit te voeren. Zangers hoeven niet heel ervaren te zijn, iedereen die van zingen en van pop en gospel houdt, is welkom. Het koor wordt begeleid door een professionele live band en zal ook samen met de brassband te horen zijn.

Het projectkoor staat onder leiding van de Amersfoortse Diane Ranselaar. Zij is als zangeres en koordirigent gespecialiseerd in het gospel- en pop-repertoire. Zij dirigeert onder meer popkoor Première in Amersfoort en Rejoice in Bunschoten.

REPETITIES De repetities zijn op donderdagavond in Het Brandpunt in Kattenbroek. Het koor repeteert vier keer vanaf donderdag 29 november van 20.00-22.00 uur.
Repetitieavonden: donderdag 29 november, donderdag 6 december, donderdag 13 december, donderdag 20 december 20.00-22.00 uur in Het Brandpunt (Kattenbroek). Op maandag 17 december is er een try-out concert en op zaterdag 22 december vindt om 20.00 uur het Kerst in Keistad concert plaats, ook in Het Brandpunt in Kattenbroek. Adres: Laan naar Emiclaer 101, 3823 EG Amersfoort. Kijk voor meer informatie op: http://www.brassbandamersfoort.nl

AANMELDEN Aanmelden kan nog via info@dianeranselaar.nl of via www.brassbandamersfoort.nl
Deelname aan het project kost 27,50 euro.

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie