Afbeelding
© Roberto Cifarelli

Sly, Robbie en Nils Petter Molvaer

24 november 2018 om 09:33 Uit-cultuur/nieuws

FLUOR Sinds begin jaren zeventig vormen drummer Sly Dunbar en bassist Robbie Shakespeare een onafscheidelijk muzikaal team. Door de jaren heen speelden Sly en Robbie op ruim 200.000 producties mee. Ze scoorden internationale hits als duo maar ook als producers voor Simply Red, Shaggy, Mick Jagger, Sting, Rolling Stones en Bob Dylan. De invloed van Sly en Robbie op reggae, dancehall en muziek in zijn algemeenheid is bizar. Maar op één plek komen Sly en Robbie het beste uit de verf, en dat is live op het podium.

Het uit Jamaica afkomstige, Grammy Award winnende duo Sly en Robbie komt niet alleen naar FLUOR! Zij nemen niemand minder dan jazz pionier en trompet legende Nils Petter Molvaer, Vladislav Delay en Eivind Aarset mee. De artiesten sloegen de handen ineen om het verrassende album Nordum voort te brengen.

Sly en Robbie meet Nils Petter Molvaer is op zondag 25 november in FLUOR. De zaal van FLUOR is om 20.00 uur geopend. Tickets zijn te koop op www.fluor033.nl vanaf 25,00 euro exclusief 1,50 euro servicekosten. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Velvet Music.

Annemarie Degens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie