speeddate
speeddate 2eBedrijf

2eBedrijf speeddates voor vrouwen die werk zoeken

4 november 2018 om 23:05 Nieuws Deel je nieuws

2eBedrijf organiseert op woensdag 21 november vanaf 10.00 uur speeddates voor vrouwen die op zoek zijn naar werk. Met name Zelfstandige Professionals worden uitgenodigd zich aan te melden, maar ook vrouwen die erover nadenken om voor zichzelf te beginnen binnen de zakelijke dienstverlening moedigen wij aan zich in te schrijven.

“Uit het MKB en de non-profit sector krijgen we regelmatig vragen naar ervaren krachten die tijdelijk of structureel kunnen inspringen. We richten ons met name op de zakelijke dienstverlening; kanjers op het gebied van organiseren, structureren, communiceren, notuleren, enzovoort. Vrouwen kunnen zich aanmelden via onze website. Omdat we merken dat er op dit moment veel vrouwen met jaren werkervaring ‘op straat’ komen te staan en wij een grotere ‘visvijver’ willen, organiseren we vanwege succes opnieuw een speeddatesessie, dit keer in Amersfoort. We vinden een CV te beperkt, het gaat om de persoon erachter, het verhaal, daarom willen we kandidaten persoonlijk ontmoeten.” Aldus Elly den Harder, eigenaar van 2eBedrijf.

De speeddates worden gehouden in Amersfoort. Iedere aanmelder ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de speeddate. Aanmelden kan via www.2ebedrijf.nl/aanmelden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie