Trio aMuse speelt zondag 4 november in De Observant
Trio aMuse speelt zondag 4 november in De Observant J. de la Croix

Strijktrio aMuse speelt ontbijtconcert in De Observant

29 oktober 2018 om 08:57 Sport/sport Deel je nieuws

Op zondag 4 november verzorgt het Amersfoortse strijktrio aMuse een ontbijtconcert in De Observant. Terwijl het publiek geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, bieden de drie jonger musici een gevarieerd programma van bekende en minder bekende werken uit de geschiedenis van de klassieke muziek.

aMuse is een jong bevlogen strijktrio uit Amersfoort bestaande uit de zussen Alessandra Sordo-Sanchez (viool), Carmen Sordo-Sanchez (alt-viool) en hun broer Raphaël Sordo-Sanchez (cello). Het familie-ensemble treedt van jongs af aan op in binnen- en buitenland. In april 2017 behaalde het trio de eerste prijs van het Tristan Keuris Concours en in november 2017 wonnen zij  de Latei Classical Award.  Deze laatste prijs leverde o.a. een optreden op met  trompettist Andre Heuvelman & The Live! B/ANDA  tijdens Klassiek aan de Grift in Veenendaal.
 

Praktische informatie
Datum: zondag 4 november
Tijd: 9.30 - 11.00 uur 
Plaats: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Kosten: € 14,95 p.p. (ontbijt inclusief live klassieke muziek)
Kaarten verkrijgbaar via: www.observant.nl/cultuur-agenda

De ontbijtconcerten in de Observant  zijn een initiatief van Joyce de la Croix in samenwerking met De Observant. Doel van het project is op een ontspannen en laagdrempelige manier klassieke muziek aanbieden aan een breed publiek.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie